08
Aug

Saçların Muazzam Görünmesini İstiyorsanız ?

Dolgun, kalın, güçlü ve parlak saçlar tüm kadınların ortak rüyasıdır. Zaten ışıldayan, dolgun,  ahenkle dans eden saçlardan kim hoşlanmaz ki? Bazıları doğuştan kalın ve gür saçlara sahiptir, fakat ne yazık ki hepimiz o kadar şanslı değiliz. Bazılarımız kafamıza yapışık gibi görünen, cansız, sönük saçlarla uğraşmak zorundayız. Yine de üzülmeye gerek yok! İnce telli saçlar genellikle yumuşaktır, çabuk kurur ve genellikle doğal olarak düzdür.  Üstelik, birkaç taktikle ince telli saçlara sahip olsan da saçlarını dolgun ve gür gösterebilirsin. İnce telli saçlarını olduğundan daha dolgun ve gür göstermek için verdiğimiz ipuçlarını uygulamaya hemen başla!

Saçlarının Ayrım Noktasını Değiştir

Süleyman Demirel’in cumhurbaşkanı olduğu zamanlardan beri saç ayrımını değiştirmediysen, saçlarının dolgun gözükme ihtimali yok. Yıllarca saçınızı aynı yerden ayırdıktan sonra, o tarafın daha sönük olması kaçınılmazdır. Saçlarınızı farklı yerden ayırmak, anında hacim ve dolgunluk yaratır çünkü bu sayede saçları doğal rotasından çıkarırsınız. Dolgun saçlar istiyorsan, saç ayrımının yerini değiştirerek saç foliküllerini harekete geçirmelisin!

Saçları fön makinesiyle kurutmanın aslında pek bir numarası yoktur, fakat eğer bu işlemi doğru bir şekilde yapmayı öğrenirseniz ince saçlarınızı olduğundan daha dolgun gösterebilirsiniz. Saçlarınızı öne eğerek, diplerden uçlara doğru kurutma yaparsanız saçlarınız daha dolgun ve kabarık gözükecektir. Eğer siz de yüksek ısılı şekillendirici aletlerden uzak duran biriyseniz, banyodan çıktıktan sonra kurumaya bıraktığınız saçlarınızı aşağıdan yukarı doğru taramalısınız. Bu işlem sayesinde de, saç dipleriniz sönük bir biçimde kurumak yerine, dik ve hava alır bir biçimde kuruyacaktır. Böylece, saç kurutma alışkanlığınızda yapacağınız küçük bir değişiklik ile saçlarınızı olduğundan daha dolgun gösterebilirsiniz.

Aynı boyda kesilmiş ince saçlar sönük ve cansız durabilir. Katlı kesimler, saçları daha dolgun gösterir ve çok-boyutlu bir görünüm yaratır. Bir sonraki Baby Face Hair & Beauty Salon randevunuzda, saçlarınızı daha gür gösterecek katlı kesim istediğinizi belirtin ve ona göre bir saç kesimi yaptırın. Çok uzun saçlar ağırlıktan dolayı aşağı çekecek ve sönük bir görünüm yaratacaktır. Her ay düzenli olarak saçlarınızı uçlardan kestirin.
Highlight ve Balyajdan Faydalan

Saç boyasının aslında saçının dokusunu değiştirdiğini ve saçlara ekstra hacim kattığını biliyor muydun? Evet, en sevdiğin kuaför Baby Face Hair & Beauty salona bir yolculuk sana muhteşem bir saç rengi kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda saçının hacmini de artırabilir. Highlight ve balyaj saçına stratejik olarak yerleştirildiğinde, saçların daha hacimli görünmesini sağlayabilir. Her şey saçlardaki ışık oyunlarıyla ilgili! Eğer saçlarını boyatmak istemiyorsan, çıt çıt kaynak ve boncuk kaynak kullanarak pratik bir biçimde saçına hacim verebilirsin.